ГоловнаПолітика

Цеголко і 9 нардепів вирушили до Росії підтримати Савченко в суді

Російська служба безпеки відмовляє у в'їзді людям, які підтримують льотчицю

Цеголко і 9 нардепів вирушили до Росії підтримати Савченко в суді
Фото: facebook.com/iryna.gerashchenko

Дев'ять депутатів Верховної Ради, а також прес-секретар президента Святослав Цеголко вирушили до Росії, щоб підтримати депутата Надію Савченко на засіданні суду, яке відбудеться 21 березня.

Про це повідомила депутат Ірина Геращенко на своїй сторінці в Фейсбуці.

"За дорученням Президента Порошенка і за покликом серця зі Святославом Цеголком їдемо підтримати Надію Савченко на суд", - написала вона.

Також, за її словами, разом із ними вирушили депутати Марія Іонова (БПП), Олена Кондратюк, Ірина Луценко, Олексій Рябчин, Вадим Івченко, Сергій Євтушка, Валерій Дубіль і Віктор Кривенко (фракція "Батьківщина").

При цьому Геращенко повідомила, що російська служба безпеки відмовляє у в'їзді людям, які підтримують Савченко, заявляючи, що навіть короткочасне їхнє перебування в Росії небажане.

"Сподіваюся, у них там вистачить розуму допустити депутатів, що мають дипломатичні паспорти, серед яких члени ПАРЄ та інших міжнародних організацій. Інакше - це було б занадто показово", - написала депутат

.

За дорученням президента Порошенка і за покликом серця зі Святославом Цеголком ідемо підтримати Надію Савченко на суд . ...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 20 березень 2016 р.

Нагадаємо, адвокати Савченко заявили, що російська сторона засудить льотчицю до 20 років, але її все одно передадуть Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram