ГоловнаПолітика

Адвокати Савченко пропонують їй відмовитися від захисту заради звільнення

"Савченко передадуть Україні і з вироком це ніяк не пов'язано"

Адвокати Савченко пропонують їй відмовитися від захисту заради звільнення
Фото: Александр Рудоманов

Адвокати депутата Верховної Ради, льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін і Микола Полозов мають намір запропонувати їй відмовитися від захисту заради звільнення.

Про це написав адвокат Марк Фейгін у своєму мікроблозі Twitter

"Уже скоро Надії запропонують відмовитися від мене і Полозова як головних подразників Кремля, щоб не капіталізувати нас її звільненням. Заради звільнення Савченко я запропоную їй піти на поступку з відмовою від нас з Полозовим, тим паче відразу після цього ми зустрінемося в Києві", - написав він.

Він також зазначив, що російська сторона засудить Савченко на 20 років, але її все одно передадуть Україні.

"Савченко, звісно, передадуть Україні і з вироком це ніяк не пов'язано, оскільки за майже два роки вдалося зробити процес публічним... Невинуватість Савченко не секрет ні для тих, хто її судить, ні для тих, хто є замовником цього процесу", - додав Фейгін.

Він також закликав громадськість і далі підтримувати українську льотчицю.

"Підтримайте Надю завтра і післязавтра на 4 GLOBAL DAY #FreeSavchenko. Проведіть акції в своїх країнах за звільнення Савченко", - написав адвокат.

Нагадаємо, поки Савченко судять у Росії, весь світ долучився до акції #FreeSavchenko. Мирні акції на підтримку льотчиці пройшли в низці міст України і світу. Звільнити Савченко закликали віце-президент США Джозеф Байден, держсекретар Джон Керрі. З аналогічними закликами також виступили американський Держдепартамент, МЗС Великобританії та Євросоюз.

Докладніше про те, як світ рятує Надію Савченко читайте в матеріалі LB.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram