ГоловнаПолітика

У мери Харкова зібрався бізнесмен Сапронов

Колишній заступник Добкіна останнім часом допомагав переселенцям.

У мери Харкова зібрався бізнесмен Сапронов
Юрий Сапронов

Харківський бізнесмен і меценат, заступник голови Харківської облдержадміністрації часів Михайла Добкіна Юрій Сапронов буде балотуватися в мери Харкова.

"Я вирішив узяти участь у місцевих виборах у Харкові. Буду балотуватися в мери", - написав він у своєму фейсбуці.

"Я йду самовисуванцем. Не від політичних партій і не від волонтерів. Але саме волонтери докорінно змінили мою свідомість. Починаючи з червня 2014 року своєю самовідданістю, щирими помислами, чесністю та відкритістю. "Волонтерська Сила Харкова" - це незалежна громадська організація. Хочу, щоб вона об'єднала самовідданих і чесних людей, які складуть основу моєї команди в міськраді та в міськвиконкомі", - додав Сапронов.

Сапронову 52 роки. У 2006-2009 роках був депутатом Харківської міськради від "Нашої України". 2010 року обраний депутатом Харківської облради від Партії регіонів. З 2010 року був заступником голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна. У лютому 2014 року звільнився за власним бажанням. Згодом узявся вирішувати проблеми переселенців із зони АТО. Також відомий спонсоруванням українських тенісистів, зокрема перших ракеток України Сергія Стаховського й Еліни Світоліної.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram