ГоловнаПолітика

РНБО: поблизу Маріуполя зафіксовано перевезення пускових установок тактичних ракет

Росіяни продовжують концентрувати техніку на території терористів

РНБО: поблизу Маріуполя зафіксовано перевезення пускових установок тактичних ракет

Інформцентр Ради національної безпеки і оборони фіксує нарощування російської військової присутності в контрольованих бойовиками районах Донбасу.

Як сказано у зведеннях інформцентру, росіяни продовжують концентрувати техніку на території терористів і посилювати заходи радіоелектронної розвідки. За оперативними даними, вчора біля села Безіменне Новоазовського району (33 км від Маріуполя) було зафіксовано переміщення трьох тягачів, які, імовірно, перевозили пускові установки тактичних ракет.

Окрім того, вчора біля с. Солонці Бєлгородської області РФ зафіксовано чергову дислокацію російської військової техніки ("Градів", БТРів і артилерії). Для проведення радіорозвідки російські військові побудували спеціальну вежу біля населеного пункту Біла Берізка Брянської області РФ.

Росіяни продовжують активну повітряну розвідку з використанням безпілотників і авіації. У вівторок о 4:12 зафіксовано політ безпілотника за маршрутом н.п. Новосілка-Новотроїцьке. ВПС РФ продовжують розвідувальні польоти в повітряному просторі Ростовської області й над акваторією Азовського моря з використанням літаків-розвідників Су-24МР, Іл-20.

Варто зазначити, що тактичні ракети (дальність від 1 до 500 км) можуть бути оснащені всілякими видами бойових частин: протитанковими, фугасними, запальними, об'ємного вибуху, ядерними, хімічними, біологічними (бактеріологічними).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram