ГоловнаПолітика

"Народний фронт" закликав демсили визначитися з єдиними кандидатами за мажоритаркою

Партія вимагає не допустити потрапляння в Раду регіоналів і сепаратистів

"Народний фронт" закликав демсили визначитися з єдиними кандидатами за мажоритаркою
Фото: Макс Левин

Партія "Народний фронт" закликала демократичні сили визначитися з підтримкою єдиних кандидатів у мажоритарних округах.

Як сказано в повідомленні партії, сьогодні соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила результати дослідження у двох мажоритарних округах, які показують, що відсутність єдиного кандидата може призвести до потрапляння в Раду одіозних представників минулої влади.

У 66 окрузі з центром у Малині кандидата від НФ Павла Дзюблика підтримують 15% тих, хто візьме участь у виборах. 13% готові віддати свій голос колишньому "регіоналу", самовисуванцю Віталію Журавському, 9% - за Михайла Пухтаєвича (Блок Порошенка), 8% - за Віктора Дубаса ("Радикальна партія Ляшка"), 7% - за Петра Рябенка (партія "Батьківщина").

"Фактично, наявність кандидата від Блоку Порошенко на цьому окрузі дає шанси на проходження до Верховної Ради одіозного "регіонала" Віталія Журавського, що є неприпустимим", - заявляє "Народний фронт"

На думку партії, всі політичні сили, особливо президентський Блок Петра Порошенка, - зобов'язані не допустити реваншу колишніх регіоналів, депутатів, які голосували за диктаторські закони 16 січня, і політиків, які фігурують в корупційних скандалах чи підтримували сепаратизм.

"Народний фронт" готовий до негайних консультацій у мажоритарних округах і єдиних кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram