ГоловнаПолітика

Тимошенко вважає волонтерів прикладом для держави

Лідер "Батьківщини" побачила, як екранують бронетехніку

Тимошенко вважає волонтерів прикладом для держави
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що держава повинна посилити свою роль у перебудові оборонної промисловості.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Українська оборонна промисловість може забезпечити нашу армію на 100 відсотків необхідною зброєю, бронетехнікою, всім, що потрібно. І коли держава не діє, а, на жаль, сьогодні вона не діє, тоді самостійно люди, волонтери, підприємці намагаються забезпечити і фронт, і тил", - заявила Тимошенко сьогодні в Дніпропетровську.

Наприклад, додала вона, підприємці та волонтери з власної ініціативи розробили технологію екранізування техніки, яку застосовують сьогодні на Дніпропетровському автотранспортному підприємстві.

"Ні танки, ні БТРи - жодна бронемашина не витримує удару кумулятивного снаряда. Держава повинна б зараз перейнятися цим важливим питанням, тому що коли бронетехніка не захищає, щось треба робити. Але волонтери знайшли технологію захисту, знайшли систему екранування бронетехніки, самі виготовляють ці екрани, і самі за рахунок волонтерів і коштів підприємства оснащують бронетранспортери такою технологією, яка не дає можливість кумулятивному снаряду вражати нашу військову техніку", - додала вона.

Тимошенко вважає, що з таким народом, який сам виконує функції держави, програти неможливо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram