ГоловнаПолітика

Медведчук став представником терористів

Він перебуває в Донецьку разом з Шуфричем

Медведчук став представником терористів
Фото: tsn.ua

Переговорна посередницька група у складі Віктора Медведчука і нардепа Нестора Шуфрича разом з контактною групою ОБСЄ сьогодні перебуває на Донбасі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Українського вибору".

"Йде переговорний процес, подробиці наразі не повідомляються", - зазначено в повідомленні.

Також повідомляється з посиланням на Медведчука, що мета переговорів - реалізація мирного плану з врегулювання ситуації на Сході України, припинення кровопролиття, запобігання загибелі людей, збереження єдності країни.

Нагадаємо, в понеділок в Донецьку відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану президента щодо врегулювання ситуації на Сході України. Як повідомила прес-служба президента, в переговорах візьмуть участь спеціальний представник діючого голови ОБСЄ Хайді Тальявіні і посол Російської Федерації Михайло Зурабов. За дорученням Порошенка в засіданні візьме участь другий президент України Леонід Кучма.

У неділю президент РФ Володимир Путін заявив, що вітає початок контактів Віктора Медведчука з лідерами ДНР і ЛНР. Водночас російські ЗМІ повідомили, що на переговорах з ДНР Медведчук отримав згоду представляти "самопроголошену республіку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram