ГоловнаПолітика

Шустер просить у кандидатів за 45 хвилин ефіру 20 тисяч доларів

Розраховуватися кандидатів просять готівкою, "хоча можливі й інші варіанти".

Шустер просить у кандидатів за 45 хвилин ефіру 20 тисяч доларів
Фото: Савик Шустер студиоc

"Савік Шустер Студія" пропонує кандидатам у депутати 45-хвилинну участь у програмі на "Першому національному" за 20 тисяч доларів.

Про це пише таблоїд "Дуся", журналіст якої дізнався про таку телефонну пропозицію, подзвонив на вхідний номер як кандидат-мажоритарник і потрапив на співробітника студії.

Співрозмовник перепитав, чи мається на увазі "будній формат", який пропонували людині, на яку послався журналіст-"кандидат".

"Ми плануємо робити його з понеділка по четвер о 19:30 на Першому національному. Формат: двоє гостей-політиків, два експерти і два ведучих - Георгій Тихий (це наш ведучий "Савік Шустер Студіо ") і ведуча Першого національного. Радше за все, буде Люда Томанек (ведуча програми "Ближче до народу", - авт.)", - сказав співробітник студії.

"Вони будуть як модератори дискусії, а в політиків там будуть не жорсткі опоненти. Це буде 45 хвилин без реклами. І це комерційний проект, вартість участі в якому - 20 тисяч умовних одиниць", - додав він і уточнив, що йдеться про долари .

Щодо оплати співробітник студії сказав, що краще - готівкою, хоча можливі й інші варіанти.

"Але давайте краще при зустрічі. Це не телефонна розмова", - додав співрозмовник.

За його словами, програма називатиметься "Свобода вибору".

"Перший ефір відбудеться наступного понеділка, 24 вересня. Там є два варіанти - або прямий ефір, або запис (так званий, "псевдо-прямий"). Наприклад, ми о 5-й вечора записали, а о 19:30 видали або наступного дня. Там різниці немає, тому що глядачів у студії не буде, і якогось інтерактиву ми не плануємо", - повідомив співробітник.

При цьому він зазначив, що останні два тижні перед парламентськими виборами, 28 жовтня, "вже зайняті".

"Експертами в студії будуть політологи, які часто бувають на ефірах "Шустер Live", щоб "оживити дискусію". А кандидатури опонентів для учасників програми будуть узгоджувати", - повідомив співрозмовник.

За підрахунками "Дусі", за 16 ефірів із 32 кандидатів (по $20 000 за кожного) автори проекту отримають $640 000 або 5 120 000 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що "Савік Шустер Студія" запускає проект, який буде майданчиком для дискусії кандидатів у депутати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram