ГоловнаПолітика

Політтехнолог Банкової затверджує програми Шустера

Журналіст звинувачує НКТУ в порушенні авторських прав.

Політтехнолог Банкової затверджує програми Шустера
Игорь Шувалов
Фото: glavcom.ua

Головний політтехнолог Адміністрації Президента Ігор Шувалов особисто затверджував формат програми "Народний список" із Наталією Королевською, яку спільно запускають Перший національний і "Савік Шустер студія".

Про це пише "Телекритика" з посиланням на журналіста Євгену Цветанську, автора ідеї програми.

За її словами, формат було придумано нею і журналістом телеканалу ICTV Володимиром Горковенком, а затверджено - політтехнологом Ігорем Шуваловим.

"Володимир Горковенко розмовляв з Ігорем Шуваловим щодо цього проекту. І Шувалов дав добро, щоб він виходив на НТКУ. Після цього зібралися я, Володимир Горковенко й Олександр Пилипець (шеф-редактор новин "Інтера") і ми склали концепцію цієї програми", - розповіла Цветанська.

Володимир Горковенко підтвердив "Телекритиці" цю інформацію. Зустріч з обговорення проекту відбулася ще в середині квітня.

"На зустрічі Ігор Шувалов сказав, що Наталія Королевська може потягнути цей проект", - повідомила Цветанська.

Цветанській вдалося отримати сценарій проекту Першого національного та "Савік Шустер студія" "Народний список". Журналістка стверджує, що він майже не відрізняється від сценарію програми, придуманої нею.

"Олександр Пилипець узявся віднести цей проект Єгору Бенкендорфу. Далі мені повідомили, що цей проект не знайшов спонсорів і не буде реалізований. Я сумніваюся, що це збіг", - додала Цветанська.

Авторські права на сценарій своєї програми журналістка не реєструвала.

Політичний телепроект "Народний список" на замовлення НТКУ виробляє "Савік Шустер студія". Ведучим стане Савік Шустер.

Суть програми полягає в змаганні молодих активістів за звання народного кандидата, переможець якого отримає місце в партійному списку Наталії Королевської.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram