ГоловнаПолітика

Тимошенко погрожувала наставити собі синців, - тюремники

Це стало однією з причин відеофіксації подій в лікарні.

Тимошенко погрожувала наставити собі синців, - тюремники
Фото: Lb.ua

Державна пенітенціарна служба України спростовує звинувачення на адресу своїх співробітників з боку захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка, а також стверджує, що засуджена Тимошенко погрожувала "наставити собі на руках синці і показати їх пресі".

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної пенітенціарної служби.

"Це стало однією з причин відеофіксації подій в харківській лікарні 30 серпня", - зазначили в службі.

За їх словами, 30 серпня Євгенія Тимошенко вичерпала час побачення з матір'ю, після чого її попросили піти.

Після чергового прохання співробітників Державної пенітенціарної служби залишити зону, що охороняється, Євгенія Тимошенко почала фактично погрожувати співробітникам пенітенціарної служби, вимагала назвати свої прізвища, нібито для публікації інформації про них у ЗМІ, поводилася агресивно", - пояснили тюремники.

Водночас від самої Юлії Тимошенко пролунала погроза, що вона "наставить собі на руках синці і покаже їх пресі", заявили в пенітенціарній службі.

Тюремники також заявили, що в разі повторення таких дій вони опублікують відеозапис інциденту в ЗМІ.

Як повідомляли, раніше Власенко заявив, що через конфлікт, що виник напередодні зі співробітниками пенітенціарної служби, які перешкоджали зустрічі екс-прем'єра з Тимошенко, стан здоров'я Тимошенко різко погіршився, і вона була змушена відмовитися від проведення процедур в п'ятницю, 31 серпня. Він зазначив також, що співробітники пенітенціарної служби здійснювали зйомку зустрічі Юлії Тимошенко з Євгенією Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram