ГоловнаПолітика

Тюремники: донька Тимошенко поводилася зухвало

У цій ситуації пенітенціарії вирішили зняти її на відео.

Тюремники: донька Тимошенко поводилася зухвало
Фото: www.obozrevatel.com

Донька і захисник екс-прем'єрки Юлії Тимошенко Євгенія поводилася зухвало, тому її зустріч з матір'ю знімали на відео.

Про це сьогодні на брифінгу в Харкові заявив заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Андрій Лапінський.

"Учора було порушено графік, складений лікарями ЦКЛ №5 для Юлії Тимошенко. Співробітники пенітенціарної служби неодноразово просили доньку Євгенію припинити зустріч і дати екс-прем'єру можливість пройти лікарські процедури", - заявив він.

У відповідь Євгенія Тимошенко почала поводитися "зухвало", зокрема, вимагала від співробітників пенітенціарної служби повідомити свої дані і погрожувала розмістити інформацію про їхні дії в Інтернеті. У цій ситуації пенітенціарії вирішили зняти її на відео.

"Якщо така поведінка щодо нас триватиме, якщо нас і далі будуть обливати брудом, ми будемо знімати це на відео, а потім розміщувати у ЗМІ", - сказав Лапінський.

Нагадаємо, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що вчора екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко представники пенітенціарної служби заважали зустрітися з її донькою Євгенією Тимошенко. Він також зазначив, що через це в неї посилилися болі у спині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram