>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суперник "Металурга" їде 3000 км автобусом!

Чорногорці таким чином заощаджують на чартері.

Суперник "Металурга" їде 3000 км автобусом!
Фото: fotball-foto.ucoz.ru

Суперник донецького "Металурга" за другим кваліфайн-раундом Ліги Європи чорногорський "Челік" вирушив на гру в Україну... автобусом. Про це повідомила чорногорська щоденна газета "Pobjeda" (стаття називається "Автобусом на край світу"), жартома припустивши, що суперник українців таким чином бажає потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Вчинок дійсно героїчний, враховуючи, що відстань від Никшича до Донецька становить близько 2700 км, а дорога забере більше ніж дві доби.

Вдатися до послуг автоперевізника "Челік" змусила надто висока сума, запитана за авіачартер (40000 євро).

"Тому ми і виїхали так рано, - каже головний тренер "Челіка" Славолюб Бубанья. - Прибудемо до Донецька в ніч проти середи, і в команди буде два дні відпочинку перед грою. Я думаю, що цього достатньо, щоб відновитися. Просто ми прикинули і вирішили, що краще вчинити таким чином, а заощаджені кошти витратити на різні обов'язкові платежі і внески в Прем'єр-лізі. Але це в жодному разі не означає, що ми заздалегідь змирилися з долею аутсайдера і їдемо в Україну просто відбувати номер. Навпаки, такі випробування тільки зміцнять наш бойовий дух", - повідомляє "Сегодня".

Додамо, що зустріч фіналіста Кубка України-2012 і володаря Кубка Чорногорії 19-го липня у прямій трансляції покаже телеканал "Футбол". Початок - о 19.55. Коментатор - В'ячеслав Шарафутдінов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram