ГоловнаПолітика

Янукович не розуміє, чому його ненавидять

У Президента через людську злість трапляється безсоння.

Янукович не розуміє, чому його ненавидять
Фото: president.gov.ua

Президент Віктор Янукович молиться, щоб Господь відкрив людям, які ненавидить його, очі.

Про це він сказав в інтерв'ю "Сегодня".

У Януковича запитали, з чим люди зараз звертаються до нього і про що йому пишуть.

"Пишуть мені про різне та різні люди, навіть диски надсилають із записами і відео. І от коли ці записи розшифровують і приносять мені текст на папері, я кажу: ні, дайте послухати. Що там людина наговорила, яким тоном і в якій формі. Іноді буває неприємно слухати, є відверте хамство, ворожнеча, тон недозволений і образи. Іноді й погрози. Але це життя. Від мене ніхто нічого не ховає. Це заборонено", - розповів Президент.

За його словами, іноді в нього трапляється безсоння через неприємні листи.

"Я читаю і знаю, що мені пишуть насправді. Але звикнути до злості практично неможливо. І дуже часто через це буває безсоння. Думаєш і не можеш зрозуміти, звідки береться така ненависть, як на неї відповідати. Але я вам як на духу кажу (Президент перехрестився. - Авт.): я ні на кого не тримаю зла і молюся, щоб Господь напоумив людей і відкрив їм очі. І щоб до них ніхто так не ставився і не бажав того, чого вони бажають мені. Але, звичайно, коли є відверті погрози, на них реагує служба охорони", - заявив він.

Також Янукович пожалкував, що йому рідко щастить сходити на футбол.

"Дуже мало можливостей подивитися футбол наживо. Але ось на Євро - це буде моїм обов'язком: прийти на стадіон і підтримати нашу збірну! Правда, дивлюся зараз на свій графік - і бачу, що на всіх матчах побувати не вдасться. Мені часто доводиться жертвувати особистими бажаннями заради справи, заради того, що ти повинен зробити для країни", - сказав Президент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram