ГоловнаЕкономікаДержава

Апеляційний суд за скаргою Коломойського зобов'язав розглянути законність договорів ПриватБанку з Kroll і Alixpartners

Відповідачами у справі також виступають НБУ, Міністерство фінансів і компанії-консультанти банку.

Апеляційний суд за скаргою Коломойського зобов'язав розглянути законність договорів ПриватБанку з Kroll і Alixpartners
Фото: Анна Стешенко

Київський апеляційний суд за скаргою ексакціонера нині державного ПриватБанку Ігоря Коломойського зобов'язав Солом'янський райсуд продовжити розгляд по суті справи про законність договорів ПриватБанку з його консультантами, в тому числі з Kroll, Alixpartners, Hogan Lovells і "Астерс".

Про це інформує Інтерфакс-Україна.

"Київський апеляційний суд у справі (за позовом - ред.) Коломойського про визнання недійсними договорів з консультантами ПриватБанку скасував ухвалу про залишення позову без розгляду (від 9 червня цього року - ред.) і відправив справу до Солом'янського райсуду для продовження розгляду по суті", - повідомила пресслужба банку 24 листопада.

Згідно з ухвалою суду в єдиному держреєстрі судових рішень, відповідачами у відповідній справі також виступають Національний банк України (НБУ), Міністерство фінансів, компанії-консультанти банку.

Раніше повідомляли, що Шостий апеляційний адміністративний суд наприкінці листопада поновить розгляд скарги на рішення Окружного адміністративного суду від 18 квітня 2019 року про скасування націоналізації ПриватБанку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram