ГоловнаЕкономікаБізнес

Салтівський м'ясокомбінат призупиняє поставки посередникам Пресс-релиз

Салтівський м'ясокомбінат призупиняє поставки посередникам

На Салтівському м'ясокомбінаті заявили про різке зростання попиту на продукцію, скарги на відсутність свіжого м'яса в супермаркетах і на ринках. У повідомленні підприємства вказується, що через дефіцит є значний стрибок цін на м'ясо в торгових точках. Через цю ситуацію підприємство тимчасово призупиняє поставки свіжого м'яса посередникам, щоб забезпечити безперебійну роботу фірмових магазинів.

«Почастішали випадки неадекватного, злочинного зростання цін на нашу продукцію на ринках і в торгових точках», - заявив директор Салтівського м'ясокомбінату Михайло Бондаренко. Крім тимчасового призупинення поставок посередникам, м'ясокомбінат, починаючи з 20 березня 2020 року, збільшить обсяг виробництва в 1,5 разу. Весь обсяг виробництва буде спрямований до 600 магазинів фірмової мережі.

«Ми не вводимо лімітів на продаж в одні руки. Від сьогодні наші виробничі потужності працюють на повну силу, а логістика готова до збільшення частоти поставок», - підкреслив Михайло Бондаренко.

Довідка.

Салтівський м'ясокомбінат - одне з найбільших підприємств у галузі м'ясопереробки, виробництва ковбас та м'ясних делікатесів України. Фірмова мережа формату «біля будинку» налічує понад 600 магазинів у Києві, Харкові, Дніпрі, Кривому розі, Запоріжжі, Полтаві, Кам'янському, Нікополі, Миргороді, Чернігові, Бердянську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram