ГоловнаЕкономікаДержава

Всі шахти держпідприємства "Львіввугілля" йдуть на карантин

Підприємства працюватимуть у режимі підтримання життєдіяльності.

Всі шахти держпідприємства "Львіввугілля" йдуть на карантин
Фото: facebook/Михайло Волинець

Для протидії поширенню коронавірусу COVID-19 всі шахти державного підприємства "Львіввугілля" працюватимуть у режимі підтримання життєдіяльності.

Про це повідомила пресслужба держпідприємства у фейсбуці.

"У зв'язку з епідемією коронавірусу на спільному засіданні штабу держпідприємства з питань запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, а також ради директорів ДП "Львіввугілля" за участю лідерів шахтарських профспілок, було вирішено, що подальша робота шахт буде проводитися відповідно до розроблених заходів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в робочих умовах неможливо забезпечити реалізацію рішень Кабміну з протидії коронавірусу, тому було ухвалено рішення: роботу всіх відокремлених підрозділів - припинити, а шахти перевести на режим підтримання життєдіяльності.

Крім того, кожен окремий підрозділ складає список співробітників, необхідних для чергувань, інші йдуть в оплачувану відпустку з 18 березня по 3 квітня.

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня оголошено карантин у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу. Закрито всі магазини, крім продуктових і аптек, а також АЗС. З 18 березня буде тимчасово припинено залізничне, авіа- та автобусне міжміське сполучення всередині країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram