ГоловнаЕкономікаБізнес

Очільника "Укртранснафти" призначено головою нафтового дивізіону "Нафтогазу"

З листопада 2018 інтегрованим газовим бізнесом НАК "Нафтогаз України" керував Андрій Фаворов.

Очільника "Укртранснафти" призначено головою нафтового дивізіону "Нафтогазу"
Николай Гавриленко

Голову компанії "Укртранснафта" Миколу Гавриленка призначено керівником "Дивізіону "Нафта" НАК "Нафтогаз України". Про це йдеться у виписці з протоколу засідання НАК, повідомляє РБК-Україна.

Таким чином, Гавриленка призначено головою нафтового дивізіону "Нафтогазу". Рішення правління НАК, накази та інші акти є обов'язковими до виконання керівником дивізіону.

Гавриленко здійснюватиме управління дивізіоном і відповідатиме за реалізацію стратегії, виконання рішень органів компанії і досягнення встановлених фінансових і операційних показників.

Нагадаємо, з листопада 2018 інтегрованим газовим бізнесом НАК "Нафтогаз України" керував Андрій Фаворов.

Раніше Микола Гавриленко був акціонером компанії "Вік Ойл", мережа з 114 АЗС якої під брендом "Укртатнафта" разом з вісьмома нафтобазами і парком бензовозів була продана у 2010 році "ТНК-ВР Комерс". Після операції Гавриленко продовжив розвивати сервісну компанію "Формула", яка у 2011 році налічувала 12 власних і орендованих АЗС і спеціалізувалася на продажу палива корпоративним клієнтам.

Гавриленко народився 29 червня 1969 року у Мар'їнці Донецької області. Закінчив Донецький державний університет економіки і торгівлі за фахом "економіка підприємства", має більш ніж 20-річний досвід управлінської діяльності в нафтовій галузі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram