ГоловнаЕкономікаФінанси

Група ICU проводить Ukrainian Financial Forum 2018 в Одесі Анонс

20-21 вересня в Одесі проходить п'ятий щорічний Український фінансовий форум (# UkrFinForum2018), який організовує фінансова група ICU. LB.ua виступає інформаційним партнером заходу.

«Програма форуму суттєво відрізняється від наших попередніх конференцій, акцентуючи увагу на світовому фінансово-економічному контексті, інноваційному інвестуванні та новітніх тенденціях в управлінні капіталом. У публічній дискусії зустрінуться лідери з різних сфер українського і міжнародного бізнесу, а також регулятори, які визначають правила роботи ринків у нашій країні і за кордоном», - розповів Костянтин Стеценко, керуючий партнер групи ICU.

Зокрема, експерти провідних світових фінансових ринків, в тому числі Китаю, США і Великобританії, протягом форуму окреслять напрямки розвитку глобальних економік на найближчі роки. А представники українського уряду і великого бізнесу розкажуть про наслідки для України світових фінансових процесів і поділяться планами реформ.

«Україна не є замкнутою економічною системою. Глобуса під назвою «Україна» немає. Тому ми повинні вписувати наші економічні плани та ініціативи в тенденції глобальної економіки, постійно продовжувати реформи, покликані забезпечити конкурентоспроможність країни в контексті мінливих ринкових умов», - зазначив Макар Пасенюк, керуючий партнер групи ICU.

Ключовими спікерами # UkrFinForum18 стануть чотири економісти зі світовими іменами: Нараяна Кочерлакота, професор економіки Університету Рочестера (США), екс-президент і генеральний директор Федерального резервного банку Міннеаполіса; доктор Кейу Джин, професор економіки Лондонської школи економіки, член консультативного комітету Комісії з регулювання банківської діяльності Китаю; доктор Джером Бут, засновник Ashmore Group - однієї з найбільших європейських інвестиційних компаній, що спеціалізується на ринках, що розвиваються, автор книги «Ринки, що розвиваються в перевернутому світі: складні погляди на розподіл активів і інвестиції»; а також Едвард Лукас, більш ніж 20 років служив редактором британського журналу «The Economist», експерт у міжнародних відносинах, автор бестселера «Нова холодна війна».

У рамках дводенної програми відбудуться 15 панельних дискусій:

  • Глобальна фінансова система і світова економіка: чого очікувати Україні від двох наддержав;
  • Чи стане політика перешкодою для руху вперед? Реформи в рік виборів (політичний та інвестиційний аспект);
  • Змінюючи підходи в енергетичному секторі України;
  • Революція альтернативної енергетики;
  • Держава як ефективний власник;
  • Ставка на майбутнє: організована торгівля на товарних ринках України;
  • Що може змінитися за рік: погляд у майбутнє української економіки;
  • Пенсійна реформа в Україні з погляду європейських практик;
  • Втрачені можливості на ринках, що розвиваються;
  • Продавати чи не продавати: як зрушити з мертвої точки приватизацію в Україні;
  • Блокчейн: можливості та загрози технології;
  • Інфраструктура ринку капіталів і фінансові інструменти в Україні: на шляху до європейських стандартів;
  • Широкі можливості венчурних інвестицій;
  • Ринок суверенних і корпоративних облігацій: аналіз досягнень і перспективи сектору;
  • Українські стартапи: історії успіху з перших вуст.

Форум організовано у партнерстві з Київською Школою Економіки - навчальним закладом світового рівня, що входить в число провідних навчальних закладів у Європі.

Програма # UkrFinForum18 - www.ukrfinforum.com

Довідка.

Група ICU - незалежна фінансова група, що надає послуги з управління активами і приватним акціонерним капіталом. Група спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи.

Заснована у 2006 році фахівцями з ING, група ICU є лідером з управління активами в Україні. Під її управлінням перебувають активи в розмірі понад 500 млн доларів.

Власником компанії є її топ-менеджмент. Керуючі партнери ICU - Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram