ГоловнаЕкономікаБізнес

Bravo Airways припинила польоти з Києва в Люблін через два місяці після запуску рейсу

Перевізник продовжує літати до польського міста з Херсона.

Bravo Airways припинила польоти з Києва в Люблін через два місяці після запуску рейсу
Фото: cfts.org.ua

Українська авіакомпанія Bravo Airways через два місяці після запуску рейсу Київ-Люблін-Київ припинила обслуговувати цей напрямок. Незважаючи на це, перевізник продовжує літати до польського міста з Херсона, повідомляє ЦТС.

"Рейси Київ-Люблін-Київ були припинені з 03.08.2018 року. Ми були змушені прийняти таке рішення, щоб врегулювати розклад чартерних перевезень в гарячий період відпусток і уникнути тривалих затримок. Причиною стали обставини, які склалися останнім часом на туристичному ринку України, а також низький попит на цей напрямок серед пасажирів", - прокоментували в авіакомпанії.

В "Браво" відзначають, що інформували пасажирів про скасування маршруту. Що стосується напрямку Херсон-Люблін-Херсон, то в авіакомпанії заявили, що це найпопулярніший маршрут, тому польоти тривають щотижня.

Польське видання Rynek Lotniczy пише, що до припинення польотів авіакомпанію підштовхнули кілька чинників: брак літаків, слабке завантаження рейсів і наявність конкуренції на цьому напрямку в особі лоукостера Wizz Air.

Bravo Airways з 15 червня почала літати в Люблін відразу з двох українських міст - Києва (аеропорт "Жуляни") і Херсона, а з 18 червня - і з Харкова. Польоти за маршрутом Харків-Люблін були припинені кілька тижнів по тому.

Незважаючи на відхід Bravo Airways, польоти з Києва в Люблін продовжує виконувати угорський лоукостер Wizz Air. Рейс здійснюється по середах і неділях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram