ГоловнаЕкономікаДержава

Нацагентство з повернення активів продало з аукціону три автомобілі за 1,5 млн гривень

Заплановано продаж ще п'яти.

Нацагентство з повернення активів продало з аукціону три автомобілі за 1,5 млн гривень
Фото: arma.gov.ua

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку й управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, продало на електронному аукціоні OpenMarket 20 листопада три арештовані автомобілі за 1,5 млн гривень. Про це повідомляють на сайті відомства.

Спочатку на торги виставили п'ять автомобілів, проте арешт двох з них - BMW Alpina і X6 - військова прокуратура не підтвердила. З молотка пішли дві Toyota Camry і Mercedes GL 500 4matic. При цьому агентство акцентує, що продало автомобілі майже на 130 тисяч гривень дорожче від заявленої ціни.

Крім того, повідомляють, що цього тижня агентство передало на реалізацію ще 5 транспортних засобів. Електронні торги відбудуться до кінця цього року. Очікуваний обсяг надходжень від їхнього продажу становить більш ніж 2,5 млн грн.

Кошти від продажу, відповідно до закону, спрямовують на спеціальний депозитний рахунок.

Нагадаємо, що в жовтні 2017 року Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України на підставі судового рішення в кримінальному провадженні передала в управління Національному агентству арештоване майно, серед якого - 22 транспортні засоби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram