ГоловнаКультура

Дитяча пісенька про акул обігнала Despacito за переглядами на YouTube

Baby Shark переглянули понад 313 тисяч разів більше.

Кліп на дитячу пісню Baby Shark ("Маленька акула") набрав найбільшу кількість переглядів у історії, обігнавши кліп Луїса Фонса і Daddy Yankee Despacito, який з 2017 року тримав рекорд за кількістю переглядів на YouTube.

На момент написання замітки Baby Shark у виконанні Pinkfong, завантажений у червні 2016-го, набрав 7 041 211 049 переглядів, тоді як Despacito - "всього лиш" 7 038 078 605 переглядів від січня 2017-го.

Незважаючи на шалену популярність, кліп Baby Shark багатьом не сподобався. У відео 10 млн дизлайків і всього 22 млн лайків проти 40 млн лайків і 4,7 млн дизлайків у Despacito.

Нагадаємо, у квітні 2018-го хакери витерли з YouTube кліп Despacito, який набрав 5 млрд переглядів. На його місці з’явилася фотографія людей у масках і з автоматами.

Як раніше писала USA Today, в Оклахомі, США, в ході внутрішнього розслідування з'ясувалося, що двоє тюремних наглядачів змушували в'язнів стояти з руками в наручниках за спиною по кілька годин і слухати дитячу пісеньку Baby Shark на високій гучності. Жертвами знущань колишніх наглядачів стали щонайменше четверо ув'язнених. Поліцейські сказали, що для них це було формою жарту і дисциплінарного покарання за проступки ув'язнених.

Зазначимо, що багаторазове відтворення музики в США вважається формою психологічних тортур.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram