ГоловнаКультура

"Зоряні війни-7" зібрали понад $50 млн за місяць до прем'єри

Більшість квитків в IMAX уже викуплено, а великі мережі кінотеатрів змушені вводити додаткові сеанси

"Зоряні війни-7" зібрали понад $50 млн за місяць до прем'єри
Кадр из седьмого эпизода "Звездных войн"
Фото: B&H

Сьомий епізод кіноепопеї "Зоряні війни: Пробудження Сили" заробив понад 50 мільйонів доларів на попередніх продажах квитків за місяць до офіційної прем'єри.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Попередні продажі квитків на сеанси в прем'єрні дні вже встановили абсолютний рекорд. Більшість квитків у північноамериканських кінотеатрах IMAX викуплено повністю, а всі великі мережі змушені вводити додаткові сеанси, щоб задовольнити ажіотаж.

За прогнозами, "Зоряні війни-7" мають усі шанси побити рекорд фільму "Світ Юрського періоду", який заробив у перші дні виходу 208 млн доларів.

"При цьому грудень ніколи не вважався періодом прем'єрних рекордів: жодному фільму в історії американського прокату не вдавалося стартувати цього місяця з результатом понад 100 млн доларів", - зазначає видання.

Кількості копій картини в Північній Америці поки що не уточнюють, але, найімовірніше, її демонструватимуть на батьківщині більш ніж у 4000 залах.

Нагадаємо, на початку листопада тяжкохворому фанатові "Зоряних воєн" показали новий фільм раніше від прем'єри.

В Україні прем'єра 7-ї частини "Зоряних воєн" відбудеться 17 грудня. Вихід 8-ї та 9-ї частин заплановано на 2017-й і 2019-й роки відповідно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram