Блог Тетяна Коваль
експертка з організації харчування в медичних закладах
Усі дописи блогу
25 червня, 17:09
Там, де є кейтеринг — є порядок, є результат, є людяність. Бо гідне харчування — це не розкіш. Це частина хорошої медицини.
05 червня, 11:39
Щоб кожен пацієнт почувався не «менш цінним» громадянином, якого хочуть вилікувати і підтримати, ми маємо зробити гідне меню в державній лікарні стандартом.
01 липня 2024, 14:01
Як досягати командної ефективності та підтримувати її в особливій сфері підприємництва протягом тривалої війни.
15 грудня 2021, 12:27
В Україні досі є лікарні, де на харчування одного пацієнта витрачають 10 гривень на день. Що в такому випадку можна запропонувати для хворої людини?