Ветеранам ПДМШ кількох західних областей вручено нагороди

Протягом минулого тижня керівники Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова вручили групі медиків-добровольців з Буковини, Вінничини, Закарпаття, Львівщини та Прикарпаття відзнаки військового керівництва країни. Принагідно у Вінниці, Чернівцях та Ужгороді відбулися презентації мобільного шпиталю місцевій медичній спільності.

Фото: ПДМШ

Президент ПДМШ Олег Шиба і голова Наглядової ради Геннадій Друзенко вручили відзнаку Міністерства оборони України – медаль “За сприяння Збройним Силам України” анестезисту Руслану Карімуліну з Вінниці, анестезіологу Олександру Ковбасюку з Чернівців, фельдшеру МНС Еріку Глебі з Ужгорода, санітарці Уляні Стефанець, медсестрі Галині Гаращук і водію-санітару Павлу Дем'янову з Івано-Франківщині, а також санітарці Мар'яні Побережник і водіям-санітарам Олександру Тютюніку, Олегу Фольті, Любомиру Заболотному і Назару Яришу зі Львівщини.

Нагрудний “Знак пошани” від МО України отримали прикарпатський лікар невідкладних станів Валерій Костащук, а також водій-санітар Тарас Свистун і водій-механік Андрій Остапчук зі Львівської області.

Киянин Віктор Беліловець, анестезіолог, який зараз працює в Ужгороді, нагороджений нагрудним знаком начальника Генерального штабу – Головнокомандувача ЗСУ “За заслуги перед Збройними Силами України”.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram