ГоловнаБлогиБлог Миколи Томенко

Про бізнес на війні

Тут український народ радіє визнанню в документі ПАРЕ окупантами Росії, терористами ДНР і ЛНР, а водночас бізнесзаробітчани на війні і далі роблять свою справу - заробляють.

Фото: donetskie.com

«Рошенівські» офшорні чартери і надалі літають до окупантів, влада успішно торгує з Росією. Про фінансові «чудеса» з бюджетними грошима президентського «Укроборонпрому» не знають лише діти…

Вчора на «112 каналі» звернув увагу також на інформацію про закупівлю вугілля у сепаратистів-терористів. Це що новина?

Зацитую інформацію Віталія Бутенка, комерційного директора ДТЕК, який казав, що за минулий місяць компанія «ДТЕК-Енерго» вивезла 580 тисяч тонн антрациту зі своїх шахт, ЯКІ РОЗТАШОВАНІ НА НЕПІДКОНТРОЛЬНІЙ УКРАЇНІ ТЕРИТОРІЇ, Й ВІДВАНТАЖЕННЯ ЧЕРЕЗ ЛІНІЮ ЗІТКНЕННЯ НАРАЗІ Є СТАБІЛЬНИМ. Тому частина донбаського вугілля йде на державні ТЕС, які входять до «Центренерго»...

Я так розумію, що вугілля в ДНР і ЛНР забирають не безкоштовно, і таким чином фінансово підпитують очільників сепаратистів. І всі про все знають!

Отож виходить типова українська історія з блискучими ілюстраціями з парламенту: спочатку виступити проти «тварюк-сепаратистів», а потім з ними можна й обійнятися у сесійній залі. Отака от, друзі-українці, справа... А ви кажете - окупація!..

Микола Томенко Микола Томенко , Лідер Громадського руху "Рідна країна", доктор політичних наук
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram