ГоловнаБлогиБлог Андрія Волошина

Рок-фестиваль «Дунайська Січ» вчетверте відбудеться в Ізмаїлі 28-30 липня

28-30 липня 2017 року волонтерське творче об’єднання «Музичний батальйон» проводить в Ізмаїлі (Одеська область) український фестиваль рок-музики.

“Дунайська Січ” відбувається четвертий рік, і з невеликого виступу у декілька гуртів, фестиваль розрісся до міжнародного. Цього року виступатимуть такі гурти: TaRuta, Гайдамаки, Друже Музико, «Очеретяний кіт», «Фіолет», «Тінь Сонця», SKYLE (Литва), Vuraj (Білорусь)«Сонячна Машина», «П@п@ Карло» & Борис Севастьянов, GONTA, «Брати Станіслава», «Гітарина & Со», Fata Morgana UA та інші.

“Сьогодні ми об’єднуємо людей, хочемо Україну зробити своєрідним культурним центром і на всю країну, на увесь світ показати український Ізмаїл, українську Одещину, несучи туди нашу українську музику” – каже організатор Олександр Юрков.

Для українців цей фестиваль – також гарна нагода побувати в Ізмаїлі, на Дунаї, цю поїздку можна поєднати з відвіданням “Української Венеції” Вилково, або й просто відпочинком на Дунаї, на Чорному морі, Одесі.

Багато хто говорив і говорить про туристичну привабливість Одеського регіону – отже цей фестиваль ще одна можливість пересвідчитись в цьому.

Варто ще додати, що є прямий потяг “Київ – Ізмаїл”.

Отже до зустрічі на Дунайській Січі!

Андрій Волошин Андрій Волошин , Письменник, політолог
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram