ГоловнаБлогиБлог Олега Ляшка

Час денонсувати харківські і московські угоди!

Нещодавно я зареєстрував у Верховній Раді законопроект про денонсацію Харківської угоди, якою продовжено перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України.

Фото: Макс Левин

Також зареєстрував проект Постанови ВР про доручення Кабміну звернутися до Арбітражного суду Торгової палати Стокгольму щодо відміни кабальних контрактів між НАК «Нафтогаз України» та «Газпромом», укладених у 2009 році.

Мета моїх законопроектів – захист інтересів держави. Також зменшення фінансового тягара на вітчизняну економіку, громадян та Державний бюджет внаслідок кабальних контрактів із «Газпромом». Ми щомісяця платимо за російський газ півтора мільярди доларів, замість того, щоб спрямувати ці кошти на відродження національного виробництва, створення робочих місць, соціальний захист населення. Зрештою, на розробки власних газових родовищ, бо в Україні насправді достатньо власного газу, щоб себе забезпечити.

Якби нинішня влада замість обвинувачень попередників ще в 2010-му ініціювала перегляд кабальних домовленостей, то не було б необхідності ганьбити Україну, укладаючи з Російською Федерацією угоду про перебування ЧФ на території України, яка була підписана всупереч державним інтересам, ратифікована з грубим порушенням Конституції України, ставить під загрозу національну та економічну безпеку нашої країни.

Знову побачимо, хто є хто в українському парламенті. Голосування за подані мною законопроекти покаже, чому віддають перевагу мої колеги-депутати: захисту національних інтересів чи балачкам про тяжке життя країни під кабалою газових угод і зазіхання сусідів на нашу територію.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram