ГоловнаБлоги

Дело в шляпе

Оце їдемо родиною з лісу де в джерельці водичку набирали. Невеличкий морозець, я в шапці (тільки шо з лісу), настрій чудовий, знак "стоп", зупиняюсь як годиться, повертаю, бачу працівника ДАІ, що наполегливо показує смугастою паличкою на мою машину.

Зупиняюсь, думаю "все ок, я ж нічого не порушував, я хороший". Відкриваю віконце, "Сержант Гетьманцев, ваши документы", питаю причину зупинки. Вусатий ДАІшник, доволі зухвало каже "відпрацювання по Києву і області". А шо відпрацьовуєте, кажу. Постанова №111, ділиться секретом, можемо всіх зупиняти. Прошу показати посвідчення, інспектор обурюється і зі словами "ах ти какой умный, дайте мне видеокамеру" просить у напарника засіб для відеофіксування особливо цікавих екземплярів водіїв (згадав мабуть історію про "телячу мову").

Собі в мобільний занотовую з його посвідчення: Гетьманцев Генадій. Генадій підказує номер свого службового авто: 0282. Пан Геннадій з камерою відходить на метр від моєї машини, очевидно щоб зняти красиву панораму (режисер в душі) і нашіптує щось там до мене.

Кричу йому "Що Ви кажете??" (стоїмо недалеко від залізничного переїзду, багато машин - шумно).

Він мені "Уши достань! со слухом плохо?".

За хвилину пан інспектор вже рекламує мені поїздку "в больничку" за те що "наверно принимал я что нибудь". Знімає крупний план, "Глаза у тебя мутные какие-то, принимал что-нибудь?, ты вообще нормально себя чуствуешь, глаза у тебя мутные.."

Запевняю представника МВС що повністю тверезий і взагалі "не вживаю". Кажу, ще якісь питання? В чомусь мене підозрюєте?

І тут він викладає останній козир - "шапка у тебя странная, разноцветная какая-то, люди вон все в нормальных обычных шапках ходят, или вообще без шапки. А у тебя что, странный ты какой-то, точно употреблял что-то..".

Поторгувавшись ще пару хвилин, віддає документи. Притримуючи шапку на голові, прямую до машини і думаю, а чого, нормально мужик кар'єру починає, шапками цікавиться, може Президентом мріє стати..

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram