ГоловнаСвіт

Нова Зеландія посилила санкції проти Росії

Обмеження впроваджуються проти страхової компанії "СОГАЗ", компанії "РЖД" та проти оборонних підприємств РФ.

Нова Зеландія посилила санкції проти Росії

Влада Нової Зеландії повідомила в понеділок, що розшила санкції проти Росії через військове вторгнення в Україну, заходи впроваджуються проти низки підприємств ВПК, компаній "СОГАЗ" та "РЖД".

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на МЗС Нової Зеландії.

"Санкції впроваджуються проти страхової компанії "СОГАЗ", компанії "РЖД" та проти оборонних підприємств, які займаються розробкою, виробництвом та випробуваннями військової техніки для ЗС Росії", - йдеться в заяві.

Санкції передбачають "широкий спектр заходів, включаючи заборону на поїздки, заморожування активів, заборону на проведення фінансових операцій та на прибуття в країну морських та повітряних суден. Вони також забороняють фізичним та юридичним особам Нової Зеландії надавати товари та послуги збройним силам Росії, її оборонним підприємствам, на які поширюються санкції".

Нагадаємо, у березні уряд Нової Зеландії запровадив санкції проти російських посадовців, зокрема, президента РФ Володимира Путіна, прем’єр-міністра Михайла Мішустіна, міністра закордонних справ Сергія Лаврова та міністра оборони Сергія Шойгу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram