ГоловнаСвіт

У Грузії всіх захоплених у банку заручників звільнили, терорист утік з грошима

Зловмисник покинув будівлю банку на поліцейській машині.

У Грузії всіх захоплених у банку заручників звільнили, терорист утік з грошима
Фото: radiotavisupleba.ge

Зловмисник звільнив заручників з філії "Банку Грузії" в місті Зугдіді й покинув будівлю банку на поліцейській машині.

Про це інформує Міністерство внутрішніх справ Грузії.

За даними МВС, звільнені всі заручники. Їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

"Як відомо, було здійснено збройний напад на відділення одного з банків, розташованого на проспекті Звіад Гамсахурдія в Зугдіді, під час якого злочинець взяв у заручники 43 громадянина. Зусиллями поліції, внаслідок складних і тривалих переговорів, більшість із них поступово були звільнені протягом дня. Їх замінив директор департаменту поліції Автанділ Галдава", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці продовжують посилені оперативно-розшукові та розшукові заходи з метою арешту винного.

За інформацією грузинських ЗМІ, зловмисник отримав від правоохоронних органів певну суму, після чого звільнив всіх заручників. На оприлюднених кадрах видно, як озброєний автоматом чоловік у військовій формі і в балаклаві, ймовірно з гранатою в руці, виходить з будівлі банку, прикриваючись трьома заручниками в наручниках.

Нагадаємо, вчора у Грузії озброєний чоловік захопив заручників у відділенні банк. Повідомляли, що в заручниках перебували 19 осіб, серед яких співробітники та клієнти "Банку Грузії".

Чоловік вимагав 500 тисяч доларів готівкою, а також щоб правоохоронці покинули центр міста і дали йому змогу безперешкодно піти.

У Києві в серпні цього року чоловік захопив у заручники працівницю банку. Він заявив, що має вибухівку, і погрожував підірвати її.

Його затримали співробітники СБУ. Повідомлялося, що затриманий - громадянин Узбекистану Сухроб Карімов. Після затримання з'ясувалося, що вибухівки в нього не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram