ГоловнаСвіт

Кремль скасував режим дистанційної роботи для усіх співробітників, окрім Путіна

За словами прессекретаря, президент РФ повернеться до нормального функціонування "у найближчому майбутньому".

Кремль скасував режим дистанційної роботи для усіх співробітників, окрім Путіна
Фото: kremlin.ru

Усі співробітники Адміністрації президента Росії Володимира Путіна повинні будуть повернутися на робочі місця з віддаленої роботи з понеділка, 15 червня.

Про це повідомляє РБК.

Сам Путін продовжить працювати віддалено. Його прессекретар Дмитро Пєсков розповів, що президент повернеться до нормального функціонування "у найближчому майбутньому".

На віддалений режим чиновників Кремля перевели 30 березня, після того як у зверненні до нації Путін оголосив про перший неробочий тиждень, а мер Москви Сергій Собянін повідомив про закриття кафе, ресторанів, парків, розважальних закладів і торгових підприємств, які не продають товари першої необхідності.

На практиці графік перебування на самоізоляції був гнучким, кому і в який час слід працювати з дому, визначали начальники управлінь або їх заступники.

Нагадаємо, 8 червня мер Москви Сергій Собянін оголосив про припинення карантинних заходів в місті. З 9 червня у Москві скасовані режим самоізоляції і пропусків. З 16 червня у місті запрацюють літні веранди, з 23 червня - кафе і ресторани.

При цьому Собянін рекомендував жителям Москви не відвідувати офіційні заходи у День Росії 12 червня, а також запланований на 24 червня парад, присвячений 75-річчю Перемоги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram