ГоловнаСвіт

Прем'єра Великобританії виписали з лікарні, але до роботи він ще не повернеться

27 березня у 55-річного Бориса Джонсона діагностували коронавірус.

Прем'єра Великобританії виписали з лікарні, але до роботи він ще не повернеться
Фото: EPA/UPG

Прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, у якого був виявлений коронавірус, виписали з лондонської лікарні Сент-Томас. Він продовжить відновлення в своїй заміській резиденції Чекерс, пише BBC.

"Згідно з порадою його медичної команди, прем'єр-міністр не буде негайно повертатися до роботи. Він хотів би подякувати всім співробітникам лікарні Сент-Томас за ту чудову допомогу, яка йому була надана", сказано в заяві Даунінг-стріт.

Раніше Джонсон заявив, що зобов'язаний життям співробітникам британської Національної системи охорони здоров'я. У четвер 55-річного Джонсона виписали з відділення реанімації, де він провів три дні.

Видання зазначає, що офіс прем'єра не хоче робити прогнозів щодо того, коли Джонсон знову з'явиться в своєму кабінеті на Даунінг-стріт.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Великобританії був поміщений в лікарню минулої неділі після того, як його стан погіршився. Коронавірус у Джонсона був діагностований 27 березня, після чого він самоізолювався в своїй резиденції на Даунінг-стріт.

У четвер Джонсона перевели в реанімацію, проте, як заявляли в британському уряді, у нього не було запалення легенів. Прем'єр-міністр отримував кисень, але дихав самостійно і не був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram