ГоловнаСвіт

У Німеччині третю добу поспіль фіксують зменшення нових випадків COVID-19

За добу кількість нових випадків зменшується майже на 150.

У Німеччині третю добу поспіль фіксують зменшення нових випадків COVID-19
Фото: EPA/UPG

У Німеччині третю добу поспіль спостерігається зменшення нових випадків інфікування коронавірусом. Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані федерального інституту інфекційних захворювань Роберта Коха.

Так, за останні 24 години коронавірус виявили у 5 936 осіб. Це на 146 випадків менше, порівняно з даними, оприлюдненими напередодні, 4 квітня.

У Німеччині від коронавірусної інфекції лікуються понад 95 тис. осіб. Кількість померлих за добу зросла на 184 людини і досягла 1 446 осіб.

Нагадаємо, до 25 лютого у ФРН було тільки 16 випадків зараження коронавірусом. Але через кілька днів у країні не залишилося жодного регіону, який не зачепила б епідемія. Осередками поширення інфекції стали регіони на півдні та заході країни

У Німеччині закриті всі навчальні заклади, громадське харчування, кінотеатри. Відкритими залишаються тільки аптеки і продовольчі магазини. По всій країні введено жорсткі обмеження на вихід з дому та контакти між людьми - заборонено збиратися більше, ніж по двоє.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель вирушила на домашній карантин, оскільки у лікаря, який робив їй профілактичне щеплення від пневмокока, виявили коронавірусну інфекцію.

За прогнозами німецьких вірусологів, на COVID-19 можуть перехворіти від 60 до 70 відсотків жителів Німеччини.

Напередодні в Італії вперше знизилася кількість пацієнтів з коронавірусом в інтенсивній терапії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram