ГоловнаСвіт

Кількість постраждалих у ДТП з вибухом у Каїрі зросла до 47 осіб

На цей момент не відомо, чи є серед постраждалих громадяни України.

Кількість постраждалих у ДТП з вибухом у Каїрі зросла до 47 осіб
Место взрыва в Каире, Египет
Фото: EPA/UPG

Під час вибуху в центрі Каїра постраждали 47 осіб, кількість загиблих сягнула 20. Про це повідомило міністерство внутрішніх справ країни, пише агентство Reuters.

У міністерстві уточнили, що один з автомобілів, які потрапили в ДТП, перевозив вибухівку. Під час зіткнення заряд здетонував, унаслідок чого машину розірвало на частини.

За даними слідчих, підірваний автомобіль міг належати угрупованню "Хазм", яке неодноразово здійснювало замахи на поліцейських і чиновників, однак екстремісти поки що не взяли на себе відповідальність за вибух.

Відомо, що серед загиблих - щонайменше один іноземний турист. Чи є серед постраждалих громадяни України, наразі невідомо.

Нагадаємо, в ніч з неділі на понеділок у центрі Єгипту стався потужний вибух. Імовірно, машина з вибухівкою була припаркована на вулиці, коли інший автомобіль, що рухався по зустрічній смузі, зіткнувся з трьома машинами, включаючи заміновану. Під час вибуху і подальшої пожежі отримали поранення більш ніж 40 людей, на місці вибуху загинули 19 людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram