ГоловнаСвіт

У США сталася друга за добу масова стрілянина із загиблими (оновлено)

У штаті Огайо, за попередніми даними, загинули 10 осіб.

У США сталася друга за добу масова стрілянина із загиблими (оновлено)
В штате Огайо из-за стрельбы погибли по меньшей мере 10 человек
Фото: facebook.com/james.m.williams.5

У місті Дейтон, штат Огайо, в результаті стрілянини загинули 10 осіб, у тому числі й стрілок. Про це пише Dayton Daily News.

Це друга за добу і третя за тиждень масова стрілянина із загиблими у США.

"Інцидент стався біля одного з барів. За даними поліції, стрільців було двоє. Одного з них відразу було ліквідовано поліцейськими. Ще один підозрюваний втік з місця злочину на машині", - повідомляє видання.

Джерела журналістів уточнюють, що загиблих могло бути від семи до 10 осіб. Офіційно ці дані не підтверджені.

Оновлення 17:20. За уточненими даними, 26 людей госпіталізовано після нападу злочинця у районі бару Ned Peppers у Дейтоні (штат Огайо, США). Про це на брифінгу 4 серпня повідомила мер міста Нан Вейлі, пише Dayton Daily News.

Загинули дев'ять осіб, 10-й загиблий - сам злочинець.

Вейлі заявила, що на зловмиснику був бронежилет, його обличчя приховувала маска. Він використовував гвинтівку 223 калібру з магазином збільшеної місткості. Особа нападника ще не встановлена.

Поліцейським, які прибули на місце події, знадобилося менше ніж хвилина, щоб ліквідувати стрілка, зазначила мер.

Вона назвала інцидент "жахливим днем для Дейтона". За словами Вейлі, інцидент став 250-м випадком масового розстрілу людей в історії США.

Стрілянина в Огайо сталася буквально через кілька годин після того, як 21-річний чоловік влаштував стрілянину у супермаркеті Walmart в Ель Пасо, штат Техас. Внаслідок інциденту 20 осіб загинули і ще 26 отримали поранення.

Кілька днів тому у Каліфорнії 19-річний хлопець відкрив стрілянину на гастрономічному фестивалі. Його жертвами стали три людини, ще 12 були поранені. Вбивця застрелився.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram