ГоловнаСвіт

У Трампа діагностували ожиріння

Президент США відомий своєю любов'ю до гамбургерів і стейків, а також відразою до спортзалу. 

У Трампа діагностували ожиріння
Дональд Трамп
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп пройшов обов'язковий медичний огляд, який показав, що за останній рік він набрав вагу, має ожиріння та підвищений рівень холестерину в крові.

Про це пише Reuters.

"Він безумовно має дуже велику вагу", - зазначив Метью Соррентіно, кардіолог з університету Чикаго. При цьому, за його словами, загалом здоров'я президента США в порядку.

Минулого року особистий лікар Трампа рекомендував йому скинути від 10 до 15 фунтів (4,5-6,8 кг), переглянути харчування та робити спортивні вправи. Але 72-річний президент набрав майже 2 кг - з 108,4 кг до 110,2 кг (243 фунти). Це перенесло індекс маси тіла Трампа в категорію ожиріння.

Зазначається, що протягом року Трамп став частіше вибирати рибу замість червоного м'яса, але його основним джерелом фізичних вправ залишався гольф.

Трамп відомий своєю любов'ю до гамбургерів і стейків, а також відразою до спортзалу.

Нагадаємо, минулого року Трамп пройшов своє перше планове медичне обстеження на посаді президента. Зазначалося, що в нього немає психічних відхилень, а також він має гарні шанси залишитися здоровим до кінця свого терміну на посаді президента США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram