ГоловнаСвіт

Під час вибуху газу в Тбілісі загинули троє осіб

Постраждали шестеро дітей і один дорослий.

Троє людей загинули і ще кілька постраждали через вибух у результаті витоку газу в житловому будинку на околиці Тбілісі, повідомляють Новости-Грузия.

За даними патрульної поліції Тбілісі, всі загиблі є повнолітніми, серед них немає дітей.

До теперішнього часу всіх мешканців постраждалого будинку евакуйовано. Будинок знеструмлено. На місці працюють слідчі і криміналісти.

Міністр охорони здоров'я Давид Сергеєнко заявив журналістам, що в результаті вибуху постраждали шестеро дітей і один дорослий. За словами міністра, їх стан між середнім і важким. В основному це поверхневі ушкодження і поранення.

У однієї 4-річної дитини численні травми і їй необхідна хірургічна операція. Лікарі роблять все можливе для її порятунку.

Міністр зазначив, що одного чоловіка рятувальники витягли з-під завалів після вибуху. Його стан задовільний.

Міністр також не виключив, що кількість постраждалих може зрости.

Раніше повідомлялося, що в результаті вибуху побутового газу в місті Шахти Ростовської області Росії обвалилися два поверхи житлового дев'ятиповерхового будинку.

31 грудня в Магнітогорську сталося обвалення перекриттів в одному з під'їздів житлового будинку. З-під уламків будинку витягли тіла 39 загиблих, в тому числі шістьох дітей. Слідчий комітет РФ розглядає вибух побутового газу як пріоритетну версію того, що сталося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram