ГоловнаСвіт

У центрі Парижа стався вибух: 3 загиблих, майже 50 поранених (оновлено)

Попередня причина - витік газу в пекарні.

В одному з центральних кварталів Парижа під час пожежі в пекарні стався вибух, повідомляє в суботу французька поліція.

"Пожежні Парижа працюють над гасінням вогню в магазині на вулиці Тревіз в дев'ятому окрузі, де розгорілася пожежа, а потім - стався потужний вибух", - зазначається на сторінці поліції в твіттері.

За інформацією видання Le Figaro, постраждали близько 20 осіб. Двоє людей в дуже важкому стані, семеро отримали важкі поранення, 11 - легкі.

Як пише BFM TV, місцем вибуху стала пекарня. Пригода сталася близько 9 ранку в суботу, в будівлях навколо вибуху розбиті вітрини. Вулиця, де розташована пекарня, повністю засипана уламками. У будинках вибиті вікна. За інформацією ЗМІ, вибух був настільки потужним, що його силу відчули за сотні метрів.

За першими даними, причиною інциденту став витік газу.

У дев'ятому окрузі Парижа розташовані, зокрема, столична опера, а також - знамениті магазини на бульварі Осман.

Оновлення 14:10. В результаті вибуху в пекарні в центрі Парижа щонайменше 36 осіб отримали поранення. Стан 12 з них оцінюється як важкий, ще п'яти - критичний. Про це повідомляє Franceinfo з посиланням на пожежників.

"Щонайменше 36 людей отримали поранення, 12 з яких важко поранені (в тому числі троє пожежників)", - йдеться в повідомленні.

Оновлення 15:10. В результаті вибуху в паризькій пекарні загинули чотири людини, поранення отримали 47, десять з них перебувають в критичному стані. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер, повідомляє АР.

Відзначається, що серед загиблих двоє пожежників.

Фото: bfmtv.com

Фото: twitter.com/MomesMolli

Фото: twitter.com/MomesMolli

Нагадаємо, під час вибуху будинку в російському Магнітогорську загинули 37 людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram