ГоловнаСвіт

Російська і сирійська авіація бомблять сирійський Ідліб: 9 жертв

У результаті авіаударів по Хамі та Ідлібу напередодні загинули 15 мирних жителів.

Російська і сирійська авіація бомблять сирійський Ідліб: 9 жертв
Фото: EPA/UPG

У результаті авіаударів авіації режиму президента Сирії Башара Асада і ВКС Росії по Ідлібу, в результаті чого загинули дев'ятеро мирних жителів.

Про це повідомляє Anadolu

"Сили режиму Асада порушили режим припинення вогню в зоні деескалації в сирійському Ідлібі, в результаті чого загинули дев'ятеро мирних жителів", - ідеться в повідомленні.

Як зазначають, ударів було завдано по пунктах Хувейні, Темініє, Абу Даїл, Мусейріфе, Джердженез, Аль-Абд, Хан-Шейхун на півдні та сході Ідліб, по селах Расм аль-Абід, Мерзет Алмахатта, Зейтунія і районах Латамне, Матула, Дженін , Меслухія на півночі Хами, що входить у зону деескалації.

Як повідомив агентству голова Управління цивільної оборони Ідліб ("Білі шоломи") Мустафа Хадж Юсуф, з ранку 26 грудня по півдню Ідліба і півночі Хами завдано більш ніж 50 авіаударів.

Пошуково-рятувальні роботи в регіоні тривають.

У результаті авіаударів у Хамі та Ідлібі напередодні загинули 15 мирних жителів.

Громадянська війна в Сирії триває з березня 2011 року. За даними ООН, під час конфлікту загинуло понад 400 тис. осіб, понад 10 млн були змушені покинути свої будинки, ще 4,8 млн осіб знайшли притулок за межами країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram