ГоловнаСвіт

У Держдумі Росії відкрили супермаркет

"Такий формат торгівлі реалізовано в нижній палаті парламенту РФ уперше".

У Держдумі Росії відкрили супермаркет
Фото: interfax.ru

У Державній думі Російської Федерації відкрили супермаркет, нова форма реалізації товару пропонує широкий асортимент готових продуктів і напівфабрикатів.

Про це повідомляє "Интерфакс".

Відзначають, що такий формат торгівлі реалізовано в будівлі нижньої палати російського парламенту на Охотному Ряду вперше. При цьому в асортименті є і продовольчі, і промислові товари.

"Ціни в цьому відділі відрізняються, радше в бік здорожчання, порівняно з середніми в звичайних магазинах. Так, вода "Чорноголовська" 5 літрів - 78 рублів, чай Greenfield - 25 пакетиків 105 рублів, шампанське "Абрау-Дюрсо Віктор Дравіньї" - 900 рублів. З напівфабрикатів і готових продуктів можна навести ціни на бризоль з тріски смаженої - 1100 рублів за кг, люля-кебаб з баранини - 1400 рублів за кг", - ідеться в повідомленні.

Супермаркет відкрили на місці колишнього відділення кулінарії. Товари розкладені на полицях і покупці можуть самостійно їх вибирати і розраховуватися на касі.

"Раніше депутати і працівники апаратів нижньої палати парламенту висловлювали невдоволення через те, що в Держдумі не можна купити найнеобхідніше", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, у вересні з виставки в Держдумі РФ вкрали хамон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram