ГоловнаСвіт

Волкер зустрінеться з Сурковим у Мінську, - Держдеп США

Зустріч відбудеться в понеділок 21 серпня.

Волкер зустрінеться з Сурковим у Мінську, - Держдеп США
Курт Волкер
Фото: youtube.com

Спеціальний представник США з питань України Курт Волкер зустрінеться з помічником президента Росії Владиславом Сурковим в понеділок у Мінську.

Про це повідомляється на сайті Держдепу.

"Волкер відправиться у Мінськ, Білорусь, де він зустрінеться з представником російського уряду для обговорення російсько-українських відносин 21 серпня", - йдеться в повідомленні.

Ім'я Суркова в повідомленні прес-служби не згадується, але про те, що саме він зустрінеться з Волкером, раніше неодноразово повідомляли ЗМІ.

Після Мінська Волкер вирушить у Вільнюс, де з високопоставленими урядовцями обговорить подальші кроки щодо України. А 23 серпня прибуде у Київ, де разом з міністром оборони Джеймсом Меттісом проведе робочі зустрічі та обговорить війну на Донбасі.

Нагадаємо, 23-24 липня Волкер перебував в Україні. Зокрема він відвідав прифронтову Авдіївку і Краматорськ, переконавшись, що на Донбасі зараз "не заморожений конфлікт, а гаряча війна". Він також виступив за поставку зброї Україні і повідомив, що це питання активно розглядається у Вашингтоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram