ГоловнаСвіт

Через пожежу в московському ТРЦ евакуйовані кілька тисяч людей

Постраждали щонайменше 14 осіб, десять госпіталізовані.

У Москві на Дмитровському шосе загорівся торговий центр "Ріо". Пожежі присвоєно четвертий ранг з п'яти можливих, з торгового центру були евакуйовані кілька тисяч людей, передає Русская служба Би-би-си.

Під час пожежі постраждали щонайменше 14 осіб, серед яких одна дитина. Вони звернулися по медичну допомогу.

За словами заступника голови центру екстреної медичної допомоги Сергія Гуменюка, госпіталізовано десять осіб. Він підтвердив, що до лікарів звернулися 14 постраждалих.

Згідно з даними МНС, повідомлення про задимлення за адресою Дмитрівське шосе, 163А, корпус 1 надійшло о 17:39. За цією адресою розташований великий торговий центр "Ріо". У зв'язку з щільним задимленням в будівлі пожежі було присвоєно четвертий ранг за п'ятибальною шкалою.

"На цю мить пожежно-рятувальні підрозділи перевіряють будівлю на наявність людей", - йдеться в повідомленні.

Чотири людини можуть перебувати в торгівельному центрі, підтвердив пізніше глава столичного управління МНС Ілля Денисов, пожежники намагаються дістатися до того місця, де вони можуть перебувати.

Джерело агентства розповіло, що осередок займання розташований на цокольному поверсі будівлі. Площа пожежі - 1 тис. кв. м, повідомляє МНС.

Причини спалаху наразі невідомі. За словами джерела РИА Новости, задимлення в торговому центрі могло статися через коротке замикання в електрообладнанні, яке встановлено на "мінус першому поверсі будівлі". Відкритого горіння в торговому центрі немає, уточнює агентство.

В гасінні пожежі бере участь пожежний потяг, повідомляє прес-служба Російських залізниць.

Згідно з даними телеканалу Москва24, пожежу в ТРЦ "Ріо" локалізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram