ГоловнаСвіт

Пожежа в лондонській висотці може обійтися страховикам у $65 млн

Раніше повідомляли, що пожежа коштуватиме страховикам $32 млн.

Пожежа в лондонській висотці може обійтися страховикам у $65 млн
Фото: EPA/UPG

Страхова виплата компенсації у зв'язку з пожежею в лондонській житловій багатоповерхівці Grenfell Tower може становити 50 млн фунтів стерлінгів (близько $65 млн).

Про це повідомляє агентство Рейтер із посиланням на норвезьку страхову компанію Protector Forsikring, яка є страхувальником Grenfell Tower.

"Як заявляє страхова компанія, всі збитки попередньо оцінені приблизно в 50 млн фунтів стерлінгів", - ідеться в повідомленні. У компанії додали, що це попередні цифри.

Раніше компанія заявляла, що пожежа буде коштувати страховикам понад 25 млн фунтів стерлінгів ($32,4 млн), при цьому 20 млн повинні були покривати збитки, завдані самому будинку, а решта пішли б на додаткові витрати, наприклад, альтернативне житло для потерпілих.

Відзначають, що Protector Forsikring працює в партнерстві з найбільшою компанією-перестрахувальником Munich Re, яка сприятиме в роботі.

Нагадаємо, щонайменше 80 осіб загинули або зникли безвісти і вважаються загиблими в результаті пожежі, яка спалахнула в 24-поверхівці Grenfell Tower 14 червня. Правоохоронні органи заявляють, що точну кількість загиблих можна встановити тільки наступного року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram