ГоловнаСвіт

PornHub розмістив на своєму сайті фільм Навального "Він вам не Дімон"

Розслідування опубліковано під назвою "Russian сorrupted politician fucked hard".

PornHub розмістив на своєму сайті фільм Навального "Він вам не Дімон"
Дмитрий Медведев

Порноресурс PornHub, з якого раніше було знято заборону Роскомнагляду, розмістив у себе на сайті фільм Фонду боротьби з корупцією "Він вам не Дімон". Він опублікований під заголовком "Russian сorrupted politician fucked hard".

Раніше сьогодні Навальний у своєму Twitter - після рішення суду, згідно з яким він повинен, зокрема, видалити фрагмент фільму "Він вам не Дімон" з блогів та соцмереж, - опублікував скріншот листування з PornHub. Порносайт написав політику: "Ви знаєте, куди перезаливати ролик".

Сьогодні Люблінський суд зобов'язав Навального видалити з усіх своїх блогів та соцмереж публікації, в яких згадується мільярдер Алішер Усманов. Мова, зокрема, йде і про фрагмент фільму "Він вам не Дімон". Отже, суд задовольнив позов Усманова про захист честі і гідності. Також Навальний повинен протягом 10 днів спростувати звинувачення.

Фонд Навального відмовився видаляти публікації про мільярдера Усманова.

Після ухвалення вироку співробітник ФБК Георгій Албуров і Навальний заявили, що фонд не буде видаляти публікації.

У квітні Усманов подав до суду на політика і зажадав від нього спростувати факти, викладені в розслідуванні Фонду боротьби з корупцією "Він вам не Дімон". Також Усманов зажадав видалити звинувачення в несплаті податків і твердження про "кримінальне минуле" мільярдера - всього 12 публікацій.

Наприкінці минулого року PornHub занесли до списку заборонених Роскомнаглядом сайтів. У квітні 2017 року обмеження зняли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram