ГоловнаСвіт

Під час час теракту в Дамаску загинули десятки людей (Оновлено)

Поліція помітила терориста, але не встигла зупинити його.

Під час час теракту в Дамаску загинули десятки людей (Оновлено)
Архив

Щонайменше 25 людей загинули в результаті підриву терориста-смертника в Дамаску.

Про це повідомляє інформаційне агентство SANA.

Смертник підірвав себе в Палаці правосуддя, безпосередньо біля ринку Аль-Хамідід. Зазначають, що поліція помітила терориста, але не встигла зупинити того. Йому вдалося прорватися всередину і активувати закріплену на тілі вибухівку в натовпі людей.

Повідомляють, що на території біля місця вибуху є чимало постраждалих. Багато з них у тяжкому стані.

Оновлено: Незабаром після вибуху в будівлі суду в Дамаску прогримів ще один вибух, повідомляє AFP у Twitter з посиланням на державне телебачення Сирії.

Оновлення 20:20. Розташований в Лондоні Сирійський центр моніторингу за дотриманням прав людини повідомив, що число жертв у результаті нападу зросло до принаймні 39 осіб, з яких 24 - цивільні, повідомляє  DW. Як повідомляє кореспондент інформагентства AFP з Дамаска, поліція і сили безпеки перекрили розташовані поблизу місця скоєння нападу вулиці.

Нагадаємо, що 11 березня в Дамаску здійснили великий теракт: у натовпі шиїтських паломників смертники підірвали пояси з вибухівкою. Тоді загинули понад 70 осіб, а відповідальність за теракт узяли на себе бойовики "Тахрір аш-Шам", яке очолює терористичне угруповання "Фронт ан-Нусра".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram