ГоловнаСвіт

Apple представила два нові iPhone 6 і "розумний" годинник

Черга охочих купити новий смартфон вишикувалася біля фірмового магазину в Нью-Йорку майже за два тижні

Компанія Apple сьогодні, 9 вересня, представила два нові телефони iPhone 6 і iPhone 6 Plus.

Які вони на вигляд, показав CEO Apple Тім Кук, пише РБК-Україна.

Він підтвердив, що розміри екранів становлять 4,7 і 5,5 дюйма. При цьому товщина нових пристроїв менша, ніж попередніх - у iPhone 6 - 6,8 мм, у iPhone 6 Plus - 7,1 мм.

Дисплеї нових смартфонів виготовлені за технологією Retina HD. Пікселів у iPhone 6 Plus на 185% більше, ніж у iPhone 5S, а роздільна здатність екрана у нових гаджетів становить 1334x750 і 1920x1080, розповів про особливості нових пристроїв старший віце-президент з маркетингу корпорації Apple Філ Шиллер.

Крім того, компанія представила годинник Apple Watch, який буде в продажу у трьох варіантах - стандартний, збільшений і в золотому виконанні.

Apple Watch має індуктивну зарядку, як і MacBook. У ньому використано сапфірове скло та встановлено 4 сенсори. Є повна підтримка Siri і голосових команд.

Екран Apple Watch здатний розпізнавати силу натискання. Apple підготувала 6 ремінців для Apple Watch. Вони підключаються через нестандартний інтерфейс.

Нагадаємо, майже за два тижні до початку продажів і за кілька днів до презентації нового смартфона iPhone 6 компанії Apple біля фірмового магазину в Нью-Йорку почала вишиковуватися черга охочих першими купити новинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram