>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України перед матчем плей-оф на ЧС-2022 проти Шотландії зазнала трьох втрат (оновлено)

Не допоможуть у матчі проти Tartan Army Бєсєдін, Буяльський і Гармаш.

Збірна України перед матчем плей-оф на ЧС-2022 проти Шотландії зазнала трьох втрат (оновлено)
Фото: УАФ

Три гравці київського "Динамо" - Артем Бєсєдін, Віталій Буяльський та Денис Гармаш залишилися поза складом збірної України і не готуватимуться до матчу плей-оф відбору на ЧС-2022 проти команди Шотландії, повідомляє xsport.ua.

Зазначимо, що гравці були викликані у розташування команди на товариські матчі та зіграли у першому спарингу проти гладбахської "Боруссії".

Рішення "відчепити" трьох динамівців належить особисто головному тренеру Олександру Петракову.

Напередодні до тренувального табору національної команди України у Словенії приєдналися три футболісти. Це Данило Сікан ("Ганза"/"Шахтар"), Олександр Зубков ("Ференцварош") та Тарас Качараба ("Славія").

Оновлення. Стала відома заявка збірної України на матч з "Емполі", до якої потрапили всі гравці, які перебувають з командою в Італії.

Відзначимо, що у списку присутні Гармаш, Бєсєдін та Буяльський. Раніше повідомлялось, що вони не готуватимуться до матчу з Шотландією в плей-оф відбору на ЧС-2022.

Заявка збірної України:

Воротарі: Георгій Бущан, Андрій Пятов, Дмитро Різник

Захисники: Валерій Бондар, Олександр Сирота, Денис Попов, Ілля Забарний, Юхим Конопля, Тарас Качараба, Олександр Караваєв, Микола Матвієнко

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Олександр Піхальонок, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Михайло Мудрик, Денис Гармаш, Олександр Зубков.

Нападники: Артем Довбик, Роман Яремчук, Артем Бєсєдін, Данило Сікан.

Сьогодні збірна України зіграє з "Емполі". Початок – о 21.30.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram