>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер Усика висловився про ситуацію з відсутністю українського прапора в рингу після перемоги Ломаченка над Коммі

Олександр Красюк не бачить сенсу засуджувати боксера.

Фото: fbu.org.ua

Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика (19-0, 13 КО) Олександр Красюк прокоментував ситуацію навколо Василя Ломаченка (16-2, 11 КО), який після перемоги над Річардом Коммі (30-4, 27 КО) замість прапора України взяв у ринг прапор рідного міста Білгород-Дністровський.

"Репутаційний удар по Васі в Україні? У нього тут завжди були "за" та "проти". Думаю, що це не сильно змінить ставлення до нього. Ті, хто любить боксера, любитимуть його далі, а ті, хто його ненавидить, шукають причини", - заявив Красюк в ексклюзивному інтерв'ю OBOZREVATEL.

"Знаєте, існує два типи свідомості – свідомість бджоли та свідомість мухи. Бджола завжди летить на квіточку і харчується пилком, а муха харчується...чимось іншим. Але вони всі існують в одній і тій самій реальності.

Засуджувати Ломаченка? За що засуджувати? Ну, вийшов він з прапором рідного міста. Не знаю, чи є сенс засуджувати людину в такій ситуації. Я до цього дуже нейтрально ставлюся", - зауважив промоутер.

Зазначимо, Володимир Кличко розкритикував Ломаченка за відсутність на рингу прапора України після бою проти Коммі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram