>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Курйозними голами відзначився центральний матч туру у Бундеслізі між "Баварією" і "Боруссією"

"Півтора" автогола на дві команди.

Курйозними голами відзначився центральний матч туру у Бундеслізі між "Баварією" і "Боруссією"
Авторы голов в матче - Бенжамен Павар (слева) и Леон Горецка
Фото: EPA/UPG

У рамках 31-го туру Бундесліги багато хто очікував осічки чемпіона і лідера поточного сезону – "Баваріїи" – у домашньому поєдинку проти менхенгладбахської "Боруссії". Річ у тому, що два провідні гравці баварців, Роберт Левандовський і Томас Мюллер, пропускали цей поєдинок через перебір жовтих карток.

Матч дійсно видався важким для підопічних Ханса-Дітера Фліка, проте господарям в ендшпілі вдалося вирвати перемогу завдяки голу Леона Горецького – 2:1.

Зустріч також запам'яталася курйозним першим голом у виконанні Джошуа Зіркзеє, який замінив Левандовського. На 26-й хвилині голкіпер гостей Ян Зоммер з лінії штрафного майданчика зробив настільки невдалу передачу на свого партнера по команді, що Зіркзеє залишалося хіба що подякувати за це Яну – 1:0.

Через 11 хвилин у матчі трапилася ще одна оказія. Цього разу "вірус Зоммера" підхопив захисник господарів Бенжамен Павар. Але чемпіон світу-2018 у складі збірної Франції вирішив не ділитися ні з ким гольовими передачами, а усе зробити сам - в результаті вийшов симпатичний автогол – 1:1.

Highlights матчу "Баварія" - Боруссія" - на сайті офіційного мовника Бундесліги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram