>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Бундеслізі "Баварія" і "Боруссія" розписали "золотий" матч (оновлено)

Баварці зі всією силою мчать за 30-м чемпіонством.

У Бундеслізі "Баварія" і "Боруссія" розписали "золотий" матч (оновлено)
"Боруссия" - "Бавария"
Фото: EPA/UPG

У рамках 28-го туру Бундесліги в Дортмунді відбувся ключовий матч у боротьбі за "Срібну салатницю" - Der Klassiker - матч між "Борусією" і "Баварією".

Матчі цих команд хороші і принципові за будь-якого розкладу, навіть за відсутності глядачів на трибунах, як було на цей раз на "Сигнал Ідуна Парк".

Перед матчем "Баварія", що перебуває на першому місці, випереджала "джмелів" на 4 очки, і підопічним Люсьєна Фавра для збереження інтриги в чемпіонаті необхідно було перемагати. Крім того, господарі прагнули взяти реванш за поразку в матчі першого кола (0:4). Не склалось.

Хоча перший гольовий момент "Боруссія" створила вже на 31-й секунді. Ерлінг Холанд розігнав атаку в центрі поля і сам же її завершив точним ударом між ніг Мануеля Ноеєра. Бути б голу, але з лінії воріт м'яч виніс Жером Боатенг. Через 18 хвилин аналогічний момент виник вже біля воріт "Боруссії", і з "стрічки" м'яч виніс Лукаш Піщек.

Надалі команди показували висококласний, швидкісний (на скільки це було можливо після карантину) і тактично грамотний футбол.

Після закінчення 20 хвилин ігрового часу футболістам "Баварії" вдалося вирівняти гру, а ближче до ендшпіль тайму і перехопити ініціативу.

Рахунок був відкритий на 43-й хвилині півзахисником гостей Йосуа Кімміхом, з кута штрафного майданчика відправив парашутом м'яч за комірець голкіперу Роману Бюркі - 0:1.

Партнери вітають Йосу Кімміха з голом
Фото: EPA/UPG
Партнери вітають Йосу Кімміха з голом

На одному диханні, двосічний, з хорошою геометрією атак пройшли і другі 45 хвилин поєдинку. Однак гол Кімміха залишився єдиним у матчі.

Після перемоги підопічних Ханс-Дітера Фліка в Дортмунді навряд чи комусь вдасться скинути "Баварію" з трону, на якому мюнхенці перебувають вже 8-й сезон поспіль.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram